Social Icons

Ultimax Pill



Produk Lelaki Yang Dah Terbukti Keberkesanannya...


Apakah Yang Lelaki Risaukan

Sejak bertahun-bertahun, terdapat beberapa topik yang sering diulang-ulang bila memperkatakan tentang lelaki, seks dan alat kelamin mereka. 
  1. Mati Pucuk
  2. Saiz alat kelamin
  3. Mampu bertahan lama di ranjang
  4. Isu medapat dan mengekalkan ketegangan
  5. Adakah dia berpura-pura puas?
  6. Adakah aku lakukan yang terbaik di ranjang?
Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki. 

Ramai yang telah mencuba dan berpuas hati dengan keputusannya. Sekarang tiba masa anda pula untuk merasakannya... Hilangkan rungutan pasangan anda tentang prestasi seksual anda.

Tidak perlu lagi mencari-cari alasan untuk menutup kelemahan anda! Anda pasti mampu melayan segala kehendak pasangan anda berkali-kali, setiap hari!


Fungsi & Khasiat UTAMA Ulti max Pill
Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap
Membantu merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
Baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan wanita serta membantu meningkatkan tahap kesuburan.

Ulti max Pill - Produk Untuk Meningkatkan Prestasi Seksual Terbaik

Ulti max Pill - Telah Dipasarkan Di Empat Negara Eropah, Dan Sebahagian Besar Di Asia Barat, Termasuklah Arab Saudi Sejak 2 Tahun Lalu

Ultimax Pill adalah rumusan daripada 13 jenis herba tradisional, skyfruit, black longifolia, eurycoma longifolia, ginko biloaba, tribulus, butea superba, ubi jaga, rempah ratus termasuklah BUAH TUNJUK LANGIT dan semulajadi yang diproses dengan teknologi moden dan pembungkusan yang cukup cekap, bersih dan profesional.

Ultimax Pill - Formula Terbaik Ciptaan Profesor Dari USM - Gabungan Bersama Rakan-Rakan Penyelidik Dari UPM dan USM

Ultimax Pill yang unik ini juga disediakan sesuai untuk kegunaan harian. Boleh diambil pada bila-bila masa, tidak kira pagi, petang ataupun malam dan yang paling penting ia tidak membawa apa-apa kesan sampingan ataupun mudarat kepada anda.

Keberkesanan produk boleh dirasai seawal 1-2 jam selepas diambil.

Mahukah anda rasakan betapa indahnya perasaan apabila dapat memuaskan pasangan anda? Anda akan mengalaminya nanti!

Lelaki yang menggunakan Ultimax Pill berterusan selama sekurang-kurangnya satu bulan telah melaporkan peningkatan drastik dalam prestasi seksual dan pengalaman seks mereka. Anda boleh melihat alat kelamin anda menegang dengan keras lebih lama dari yang anda jangkakan dan anda pasti dapat merasakan lebih mantap dan besar. Ultimax Pill juga meningkatkan keupayaan untuk mengawal ejakulasi dengan lebih mudah dan menghasilkan ketegangan yang maksima seterusnya menghasilkan rasa puas yang eksotik. Pengalaman yang mesti dimiliki oleh anda.

Ultimax Pill dicipta khusus untuk membawa kebahagiaan kepada kaum lelaki dalam kehidupan seks mereka dengan membawa kepuasan yang lebih kepada pasangan@isteri masing-masing. Bagi kaum lelaki yang sihat pula, Ultimax Pill  harus digunakan agar dapat mengekalkan kesegaran dan kesihatan alat kelamin.

Anda Berminat? Dapatkan Sekarang!

Harga Terbaik dan mampu milik. 
1 Botol Boleh Digunakan Selama 2 Bulan 
Sangat-sangat JIMAT dan BERBALOI. 

Sila bankin RM160 (Semenanjung, Sabah & Sarawak) ke Akaun :

MAYBANK - 162740108262 
CIMB - 12510075449529
Penama: Shamsudin Md Arof

Setelah bankin sila sms dengan tajuk "Beli UltiMax Pill" dan Berikan butiran lengkap berikut : 

Nama anda, Alamat Anda, Bank Pilihan, Jumlah Pembayaran, Masa Pembayaran, Tarikh Pembayaran. 

Ke no. 013-301 6699 untuk semakan dan penghantaran akan dibuat setelah pembayaran disahkan. Tempoh penerimaan produk 2-3 hari bekerja.
1 Botol Boleh Digunakan Selama 2 Bulan

MASIH TIDAK YAKIN? ATAU TIDAK MAMPU??

Ingin Mencuba! Jangan Khuatir, Dapatkan Pek Percubaan Pada Harga RM65 SAHAJA (5 BIJI KAPSUL) !!
Sila bankin RM65 (Semenanjung, Sabah & Sarawak) ke Akaun : 

MAYBANK - 162740108262 
CIMB - 12510075449529
Penama: Shamsudin Md Arof


Setelah bankin sila sms dengan tajuk "Try UltiMax 5" dan Berikan butiran lengkap berikut : 



Nama anda, Alamat Anda, Bank Pilihan, Jumlah Pembayaran, Masa Pembayaran, Tarikh Pembayaran. 


Ke no. 013-301 6699 untuk semakan dan penghantaran akan dibuat setelah pembayaran disahkan. Tempoh penerimaan produk 2-3 hari bekerja.
Nota: Ultimax Pill telah banyak membantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Cubalah sendiri Ultimax Pill, anda pasti akan merasakan keistimewaan pil herba semulajadi ini. Gunakanlah dengan yakin, InsyaALLAH kesihatan anda akan bertambah baik hari demi hari.
Nota: Mereka yang sedang mengambil ubatan / pil untuk penyakit kencing manis yang sangat serius dari hospital / klinik dilarang membeli kerana dikhuatiri tiada tindakbalas kebekesanan Ultimax Pill terhadap tubuh.
SEBARANG KEMUSKILAN @ PERTANYAAN BOLEH SMS @ CALL KETALIAN 0133016699 ATAU EMAIL KE bestoneoffour@gmail.com

Pembelian Ultimax Pill secara terus bagi kawasan Meru, KL dan Shah Alam sila hubungi En. Mohd Suhaili 0126381577

32 ulasan:

Suhaimi - Pahang berkata...

As slm tuan, terus terang sy katakan yang saya ni bermasalah pancut cepat. Dah berkeluarga, berumur 32 thn. Sebelum ni dah byk produk yang popular utk lelaki yg sy beli secara online, tapi semuanya hampa. Tak dpt membantu masalah yang saya hadapi. Selepas membeli pek percubaan ultimax pill rm50 untuk 4 kapsul dari tuan 2 minggu yg lepas, kesannya sangat2 memuaskan hati saya. Boleh saya katakan inilah herba tahan lama yang terbaik yang pernah sy gunakan. Tunggu order dari saya dan kawan2 sedikit hari lagi. Kali ni nak beli beberapa botol pulak. Nanti sy sms setelah bank in. Terima kasih.

suami perkasa berkata...

Waalaikumsalam, terima kasih kerana membeli dan kini telah berjumpa dengan produk yang sesuai dengan masalahnya. Kerana rekomenkan produk ni pada kekawan saya bagi harga istimewa untuk anda. TQWM.

Abdul Razak berkata...

Salam, risau gak nak bank in RM50 kut-kut indah cerita dari khasiatnya. Tekadkan jugak untuk mencuba dan sebagai pengguna pembelian saya berbaloi dan boleh saya katakan produk ni memang best...TERBAIK. TQ

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum en shamsudin, ultimax pill sangat berkesan (power)dan sesuai buat saya berbanding dengan tiga botol v*m*x yang dah saya makan sebelum ini namun langsung tak berkesan. Terima kasih kerana menyakinkan saya untuk mencuba.

Tanpa Nama berkata...

asalamualaikum tuan..produk ni boleh bg anu besar dan panjang ke?

Tanpa Nama berkata...

bagi yg ada masalah kesihatan spt jantung. darah tinggi,dan kencing manis...bolehkah memakannya??

suami perkasa berkata...

Tanpa Nama: 17 Januari 2013 12:44

Waalaikumsalam. Tak boleh.

suami perkasa berkata...

Tanpa Nama: 17 Januari 2013 12:45

Antara fungsi Ultimax Pill:

Membantu merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.

Ambil dos yang ditetapkan dan tak jadi masalah untuk pesakit jantung, darah tinggi,dan kencing manis.

hantujembalang berkata...

saya dah beli ..ubat ni tak bawa apa pun perubahan...jgn padam k i punya tulisan...

suami perkasa berkata...

Masalah pada alat lelaki ni pelbagai, mungkin utk tuan perlukan masa utk nampak kesannya. Kapsul ni diformulasi dari herba sepenuhnya.

Tiada bahan larangan (dadah) yang membolehkan ianya bertindak serta merta. Harap maklum.

aitor berkata...

rm160 termasuk kos pos ke tuan?

aitor berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
suami perkasa berkata...

Ya. RM160 termasuk kos penghantaran.

aitor berkata...

terbaik ubat ni..makan malam..esok nampak kesan dia..tak de rasa debar2 macam pil lain..

aitor berkata...

terbaik ubat ni..makan malam..esok nampak kesan dia..tak de rasa debar2 macam pil lain..

Tanpa Nama berkata...

Brapa harga?

suami perkasa berkata...

Untuk percubaan RM65/5 kapsul. Botol besar RM160/15 kapsul.

Tanpa Nama berkata...

NAK BERTANYA UBAT NI TAHAN BERAPA LAMA APA BILA DI MAKAN
DAN KENA MAKAN TIAP TIAP HARI KER

suami perkasa berkata...

Menurut mereka yang telah membeli dan mengamalkannya ianya mampu menambah 10 ke 20 minit dari sebelum ini. Selain tambahan masa, jika diamalkan produk ini dapat menambah keras dan tegang sepanjang bersama. Makan sebiji untuk 4 hari.

Junaidi berkata...

Salam. Saya ingin membeli 3 botol, harga boleh kurang tak?

Bestoneoffour berkata...

Pembelian 3 botol. Boleh kurangkkan sedikit, tak jadi masalah. Sms ke 013301669. Terima kasih.

lanjuki berkata...

Putrajaya dan N.Sembilan blm ada egen. Bagaimana cara nak jadi egen?

suami perkasa berkata...

Kepada sesiapa yang ingin menjadi ajen "Ultimax Pill" bolehlah sms ke no. 0133016699 atau email ke bestoneoffour@gmail.com untuk sebut harga.

Terima kasih.

aitor berkata...

man serum tiada jual ke tuan?

suami perkasa berkata...

Dah pernah beli/cuba ke Man Serum sebelum ini? Masih jual lagi, tapi buat masa ini tiada stok.

aitor berkata...

belum pernah cuba/beli lagi.baru nak mencuba je ni..

Tanpa Nama berkata...

As'salam...minggu lepas kita order dan kita cuma mkn 3 biji dah dapat kesan dia,tq UltiMax Pill

Tanpa Nama berkata...

wakil penjual utk pulau pinang ada tak...?

Aidil Azhar berkata...

Ada stok lagi ke ?

suami perkasa berkata...

Stok ada. Boleh buat pembayaran.

Tanpa Nama berkata...

Kalau melaka ad x agen

suami perkasa berkata...

Tiada lantikan ajen disana. Boleh beli dari saya. Cara & maklumat pembayaran tersedia diatas. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...