Social Icons

Ubat Penyakit Lemah Syahwat


Aktiviti seksual merupakan keperluan biologi setiap manusia untuk mendapatkan keturunan. Namun, masalah seksual dalam kehidupan rumah tangga seringkali mengalami hambatan atau gangguan kerana salah satu pihak (suami atau isteri) atau pun keduanya, mengalami gangguan seksual atau disfungsi seksual. Jika tidak dirawat dengan segera, masalah tersebut dapat saja menyebabkan terjadinya keretakan dalam rumah tangga.

Disfungsi seksual itu sendiri merupakan keadaan di mana fungsi seksual dalam tubuh seseorang sudah mulai lemah. Keadaan itu boleh berlaku ketika kita masih muda, mahupun pada usia lanjut kerana keadaan fizikal dan mental yang semakin berkurang.

Disfungsi seksual harus dicari penawarnya dengan segera sebab boleh menimbulkan masalah yang lebih besar jika tidak diatasi sejak awal. Mati pucuk, misalnya, boleh terjadi kerana pelbagai penyakit tubuh, seperti diabetes dan darah tinggi yang biasanya menyebabkan lelaki tidak ada ghairah seksual. Untuk mengatasinya, penyakit diabetes sebaiknya perlu dirawat terlebih dahulu.


Faktor fizikal penyebab lemah syahwat, adalah: 

1. Penyekatan aliran darah Penyakit yang menyebabkan aliran darah tersekat seperti penyakit diabetes (dengan kadar gula darah yang terlalu tinggi atau kencing manis), tekanan darah tinggi (hipertensi), penyakit peyronie (terbentuknya parut pada zakar, seperti uratan pada selulit) dan kegemukan. 

2. Gangguan saraf Selain terhambatnya aliran darah, faktor fizikal yang membuat seorang lelaki lemah syahwat adalah gangguan saraf seperti kecederaan tulang belakang, pembedahan daerah punggung, ketagihan minuman alkohol, penyakit kelamin, pembengkakan saraf akibat penyakit difteria. 

3. Gangguan hormon

Gangguan hormon boleh mengganggu kseimbangan hormon-hormon lain bagi tubuh. Gangguan hormon boleh disebabkan oleh beberapa faktor, seperti penyakit, usia yang semakin tua atau adanya gangguan disfungsi testis (gangguan fungsi buah zakar), penyakit buah pinggang, liver dsb.

4. Ubat-ubatan

Ubat-ubatan perubatan juga berpengaruh besar lemahnya syahwat lelaki. Penyebab yang mudah dijumpai adalah ubat-ubatan perubatan, seperti ubat antihipertensi (ubat tekanan darah tinggi), antidepresi, frankuilizer (sedatif), diuretik (ubat yang meningkatkan pengeluaran air seni), simetidin (obat maag), ubat penurun berat badan, alkohol , opiates, heroin, amfetamin dan nikotin / rokok.


Dengan pengambilan set produk Tunjuk Langit dan Ultimax Pill yang disyorkan diatas anda pengidap penyakit kencing manis, darah tinggi dan penyakit lemah syahwat yang anda deritai akan kembali pulih secara semulajadi jika diambil secara teratur. InsyaAllah...

Aturan Makan: Hari pertama - hari keempat ( Ambil kapsul Tunjuk Langit 2 biji sehari / pagi & malam )

Hari keempat - ( Ambil sebiji Ultimax Pil / malam ) 
* Ultimax Pill - Sebiji pil untuk 4 hari.
Ingin Mencuba! Jangan Khuatir, Dapatkan Pek Percubaan Pada Harga RM120 SAHAJA (5 BIJI KAPSUL ULTIMAX & 60 BIJI KAPSUL TUNJUK LANGIT) !!
Sila bankin RM120 (Semenanjung) RM130 - Sabah & Sarawak) ke Akaun :

MAYBANK - 162740108262 
CIMB - 12510075449529

Penama: Shamsudin Md Arof

Setelah bankin sila sms dengan tajuk "UP & TL " dan Berikan butiran lengkap berikut : 

Nama anda, Alamat Anda, Bank Pilihan, Jumlah Pembayaran, Masa Pembayaran, Tarikh Pembayaran. 
Ke no. 013-301 6699 untuk semakan dan penghantaran akan dibuat setelah pembayaran disahkan. Tempoh penerimaan produk 2-3 hari bekerja.
Nota: Tunjuk Langit & Ultimax Pill telah banyak membantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Cubalah sendiri Ultimax Pill & Tunjuk Langit, anda pasti akan merasakan keistimewaan pil herba semulajadi ini. Gunakanlah dengan yakin, InsyaALLAH kesihatan anda akan bertambah baik hari demi hari.
SEBARANG PERTANYAAN TENTANG HARGA DAN PRODUK BOLEH HUBUNGI / WHATSAPP SAYA DITALIAN 013 301 6699 ATAU EMAIL KE bestoneoffour@gmail.com

Terima kasih.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...