Social Icons

Jumaat, 23 Mei 2014

Rahsia & Petua Untuk Tegangkan Payudara @ Buahdada


Ramai wanita yang sudah berumur ingin mencari petua untuk tegangkan payudara. Mereka yang berumur 30-an dan keatas sudah beranak ramai jika tidak pandai menjaga kesihatan dan kecantikan payudara akan mengalami masalah payudara menjadi leweh, kendur dan tidak menarik. Ramai wanita yang search google untuk mencari panduan, tips, kaedah, teknik, bagaimana cara, rahsia dan petua untuk tegangkan payudara ini. Wanita atau isteri yang ingin mencari petua untuk tegangkan payudara ini adalah untuk menjadikan diri mereka cantik dan menarik untuk dipandang oleh suami.

Antara panduan, tips, kaedah, teknik, bagaimana cara, rahsia dan petua untuk tegangkan payudara wanita ialah dengan melakukan seperti dibawah ini.

Petua Untuk Tegangkan Payudara
1. Anda perlukan minyak vitamin E, sesudu yogurt dan sebiji telur ayam.
2. Campurkan kesemua bahan di atas dan kacau hingga rata.
3. Sapu dan urutkannya pada payudara anda.
4. Kemudian, anda pakai bra kira-kira selama 20 minit.
5. Setelah itu, basuh basuh dan bilas payudara anda dengan air bersih.

Amalkan petua ini selalu bagi mendapatkan buah dada yang tegang ataupun untuk menegangkannya kembali. Ini kerana dengan mengamalkan cara di atas, kulit di sekeliling buah dada anda akan tegang dan padat.

Berikut tadi adalah panduan, tips, kaedah, teknik, bagaimana cara, rahsia dan petua untuk tegangkan payudara wanita. Semoga anda berjaya untuk menegangkan dan mencantikkan payudara anda khas buat suami yang tercinta.

Sebahagian dari kaum wanita yang bekerjaya dengan kesibukan tugasan seharian mungkin tiada masa untuk mengadun bahan-bahan diatas, memperkenalkan Produk istimewa untuk tegangkan payudara yang boleh anda dapatkan di SINI.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...