Social Icons

Selasa, 3 September 2013

Manfaat & risiko video lucah dalam hubungan suami isteri


Sebahagian wanita mungkin menganggap video lucah lebih dikaitkan dengan kaum laki-laki. Walaupun banyak pengaruh buruk menonton video lucah, ternyata terdapat juga faedah apabila pasangan suami isteri mengambil masa untuk menonton lucah bersama-sama.


Pada dasarnya, video lucah dianggap sebagai rujukan yang boleh digunakan untuk memberikan wawasan variasi model atau posisi bercinta agar tidak mengalami kebosanan.

Akan tetapi perlu diperhatikan pula hidangan menonton video lucah dengan pasangan. Bila berlebihan dan tidak sesuai dengan ketentuan dan anjuran akan memberikan kesan negatif.

Berikut ini adalah paparan lebih lengkap mengenai manfaat dan resiko video lucah dalam kehidupan percintaan anda.

1. Salah satu manfaat utama dari video lucah bagi pasangan yang sudah berkahwin adalah memberikan alternatif variasi bercinta yang boleh ditiru agar memberikan nikmat/kepuasan yang berbeza.

Hal ini merupakan penyelesaian tepat bagi mereka yang telah cukup lama berkahwin sehingga terdedah kepada tepu atau kebosanan. Dengan menonton video lucah terbaru, mereka boleh cuba sesuatu yang baru sebagai alternatif bercinta yang menyegarkan keharmonian hubungan mereka.

2. Sementara bagi para pasangan yang baru berkahwin dan belum begitu memahami teknik atau gaya bercinta yang memberikan kepuasan maksimum, menonton video lucah boleh menjadi alat bantu untuk mendapat gambaran yang lebih jelas.

Bagi mereka yang belum banyak pengalaman, pengetahuan teknik dan gaya bercinta mereka sangat terhad. Oleh sebab itu, mereka kurang mendapat kepuasan bercinta yang maksimum.

3. Bagi pasangan yang sama-sama berkarier, keletihan beraktiviti boleh menyebabkan turunnya ghairah dalam bercinta. Padahal, bercinta dianggap sebagai salah satu rutin yang harus dipertahankan untuk menjaga keharmonian hubungan rumah tangga.
 

Bila pasangan terlalu letih untuk melakukan pemanasan, menonton video lucah akan membantu membangkitkan nafsu dan ghairah sehingga cukup untuk merangsang keinginan bercinta.

4. Keadaan tertekan akan mencetuskan tidak maksimanya kepuasan bercinta bagi pasangan. Video lucah boleh membantu mengurangkan stress sehingga ghairah bercinta akan bangkit kembali.

5. Sedangkan untuk risiko pertama yang ditimbulkan dari video lucah bagi bercinta adalah adanya pergantungan untuk terus-menerus menontonnya. Bagi mereka yang tidak mempunyai fikiran yang sihat, video lucah sebaliknya akan menjadi ketagihan yang memberikan kesan negatif.

6. Menonton video lucah secara berlebihan dengan tujuan untuk memuaskan nafsu berahi akan turut serta dalam menipiskan iman seseorang. Sekali anda menonton video lucah dipenuhi oleh fikiran kotor dan tujuan yang tidak sihat, fikiran anda akan dikuasai oleh adegan-adegan seksual yang akan terus mengekori anda walaupun sedang melakukan aktiviti rutin.

7. Bagi mereka yang tidak dapat mengendalikan hawa nafsunya sendiri selepas menonton video lucah akan mencari segala cara untuk memuaskannya. Kemungkinan terburuk adalah adanya seks bebas dan tindakan jenayah rogol.
 
Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...