Social Icons

Rabu, 24 Oktober 2012

Biar Zakar Kecil Asalkan Tahan Lama?


Ramai orang beranggapan bahawa mempunyai zakar yang kecil tidak mengapa asalkan bertahan lama. Anggapan ini tidak salah dan tidak juga 100% betul. Buat apa mempunyai zakar yang besar tetapi tidak tahan lama? Pastinya anda juga tidak mahu mengecewakan pasangan anda dalam senggama.


Setiap wanita mempunyai saiz lubang faraj yang berbeza. Dan di dalamnya terdapat makam-makam yang perlu diterokai untuk memberikan nikmat yang maksimum kepada pasangan anda. Yang pasti pasangan anda tidak mahu makam-makam ini diterokai dengan jari anda, lidah anda(oral) atau sebagainya.
.
Mereka pasti mahukan ‘senjata’(zakar) anda yang terokai makam-makam tersebut terutama makam yang paling dalam. Makam yang paling dalam ini yang selalunya tidak mampu diterokai oleh lelaki yang mempunyai saiz zakar yang kecil. Sebab itu kami katakan anggapan mempunyai zakar yang kecil tetapi tahan lama bukanlah 100% betul.

Ianya lebih baik jika dipakejkan begini iaitu “Besar, Panjang dan Tahan Lama”. Inilah pakej yang diimpikan oleh setiap lelaki sejati di dunia ini. Jangan hanya bermimpi saja kerana anda mampu jadikannya satu kenyataan.
.
Apa yang anda perlu lakukan adalah usaha dan lihat apa reaksi yang bakal ditunjukkan oleh pasangan anda setelah anda berjaya nanti. Pastinya ia sesuatu yang tidak dapat dilupakan oleh anda dan pasangan anda. Rujuk disini untuk masalah ini.Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...