Social Icons

Rabu, 21 Ogos 2013

Cara Memuaskan isteri Dengan Sentuhan G-Spot Pada Faraj Isteri

 
Telah banyak ditulis tentang G-Spot pada faraj wanita dan tentunya ramai suami bercadang dan ingin mencuba mencari G-spot isteri masing-masing. Sentuhan dan gentelan kepada kelentit wanita merupakan cara yang utama yang  dilakukan dalam meningkat nafsu dan gairah seks wanita. Dengan menambahkan lagi sentuhan pada G-spot farah wanita ia menambahkan lagi cita rasa dan kepuasan hubungan seks suami isteri.
 
 
Fakta-fakta yang suami perlu tahu :-
 
Kedudukan G-spot farah ini masih lagi secara teori dan kewujudannya masih dibahaskan. G-spot farah wanita belum dapat dikesan melalui peralatan perubatan kerana ia mungkin hanya himpunan hujung saraf yang sensitif.
 
Namun begitu maklum balas dan kajian mendapati pusat nikmat wanita G-spot ini sememangnya wujud dan boleh dicari. Ia perlukan latihan dan kerjasama suami dan isteri bagi mencapai G-spot dan menikmati seks yang memuaskan nafsu seks.
 
Tidak semua wanita menyatakan rasa nikmat atas sentuhan G-spot faraj. Suami perlu mencuba jika isteri mendapati ia satu kenikmatan dan tidak menyakitkan maka ia boleh diteruskan. Jika tidak, masih ada lagi cara lain seperi sentuhan kepada kelentit yang tentunya lagi berkesan dan mudah.
 
Memuaskan isteri dengan G-Spot merupakan proses akhir dalam pemanasan sebelum hubungan seks. Sebelum itu isteri perlu dirangsangkan dan dibelai. Persediaan sesebelum hubungan seks perlu dibuat. Sentuhan dan rangsangan ini akan membuat faraj basah dan berair dan memudahkan proses masukkan jari ke dalam faraj dalam mencari G-spot faraj isteri.
 
Perkara paling penting adalah kebersihan sebelum hubungan seks. Memuaskan isteri dengan G-spot faraj dalam artikel ini adalah dengan memasukkan jari hantu dalam faraj wanita dan mencari G-spot dengan tekanan lembut dan gosokan perlahan dan kesabaran untuk mencari.
 
Adalah penting memotong kuku agar pendek dan membersihkan jari-jari dan telapak tangan agar tidak timbul rasa tidak selesa dan mungkin luka yang tidak disengajakan.
 
Rangsangan awal perlu bagi memastikan isteri atau wanita anda basah, dan cecair faraj atau vagina membasahi farajnya. Ia akan memastikan keselesaan sewaktu jari dimasukkan.
 
Bagi melicinkan usaha merangsangkan G-spot, sarungkan kondom pada jari yang akan dimasukkan ke dalam faraj isteri. Cara ini akan lagi membuat isteri rasa selesa dan tambahan gel air khusus untuk hubungan seks boleh disapu dihujung kondom bagi memudahkan kemasukkan, miskipun faraj isteri telah berair kerana ghairah.
 
Isteri perlu baring dengan selesa dan kangkangkan kaki seluas yang boleh. Dengan telapak tangan mengadap ke atas, perlahan-lahan masukkan jari yang dibaluti kondom tadi ke dalam faraj isteri. Jika perlu kuakkan bibir faraj agar tidak timbul rasa tidak selesa isteri.
 
Gerakkan jari ke dalam faraj separuh jari dan kemudian tekan dan gosokkan perlahan-lahan bahagian atas faraj menggunakan hujung jari. Biasanya kawasan Gspot adalah selaras dengan kedudukan kelentit. Kerja sama isteri adalah penting, suami perlu saling bertanya kepada isteri tekanan dan gosokkan mana yang sedap dan nikmat.
 
Kawasan jangkaan G-spot adalah lembut terasa seperti span. Apabila ditekan ia akan merasa seperti hendak terkencing dan kesedapan. 
 
Apabila sudah dikesan maka, teruskan gosokan dan tekanan perlahan sehingga isteri anda puas dan klimak seks. Pastikan suami sentiasa bertanya kepada isteri keselesaan tekanan dan gosokkan agar tidak timbul kesakitan

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...